Σωτηρία Ελευθερίου - Main Section

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Top info

Σωτηρία Ελευθερίου - Main Component

Το ΕΑΠ αποτελεί ένα δημόσιο φορέα επαγγελματικής κατάρτισης ειδικά για τους ιδιώτες που εργάζονται και δεν έχουν ευχέρεια χρόνου αλλά επιθυμούν να συνεχίσουν την ακαδημαϊκή τους πορεία σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

Όσον αφορά το μάθημα της λογιστικής, ο οδηγός σπουδών περιλαμβάνει αρκετή ύλη λογιστικής που προέρχεται από διαφορετικές ενότητες, με στόχο να δοθεί σε κάθε σπουδαστή μια ευρύτητα γνώσεων στο αντικείμενο.


Για το λόγο αυτό, με τα ιδιαίτερα μαθήματα λογιστικής:

  • Δίνεται η δυνατότητα σε κάθε σπουδαστή του ΕΑΠ να λύσει όλες τις απορίες σχετικά με το αντικείμενο της λογιστικής και το περίγραμμα ύλης στο οποίο θα εξεταστεί. Λύνονται μόνο παλαιότερα θέματα εξετάσεων του ΕΑΠ, με έμφαση στα ερωτήματα πολλαπλής επιλογής.
  • Περιλαμβάνεται εξειδίκευση στις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, κατανοώντας το μέγεθος της ύλης που πρέπει να καλυφθεί και την έλλειψη χρόνου που υπάρχει, παρέχοντας παράλληλα δικές μας σημειώσεις θεωρίας.
  • Δεν απαιτείται προγενέστερη γνώση λογιστικής: τα μαθήματα ξεκινούν από μηδενική βάση για κάθε ενδιαφερόμενο.
  • Όλα τα μαθήματα μπορούν να πραγματοποιηθούν απομακρυσμένα μέσω skype.

 

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

  • Στα πλαίσια των απαιτήσεων του ΕΑΠ, προσφέρεται βοήθεια στα πακέτα ασκήσεων που πρέπει να παραδοθούν στους καθηγητές σε συγκεκριμένη ημερομηνία.
  • Η λύση των ασκήσεων αυτών είναι περιεκτική, ουσιαστική και με ιδιαίτερη ανάλυση, προκειμένου να μη δημιουργούνται απορίες από το σπουδαστή όταν θα τη διαβάζει.
  • Επίσης, εφόσον ο χρόνος πιέζει, η όλη διαδικασία επίλυσης των ασκήσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω e-mail, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής περαιτέρω ακαδημαϊκών σημειώσεων και παλαιότερων λυμένων θεμάτων για προετοιμασία.

Σωτηρία Ελευθερίου - Scroller Section

sotele new 2016

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΣΩΤΗΡΙΑ Ι. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

more btn

sotele new banner

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Συνεργασία & Εχεμύθεια

more btn

handshake

ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

Συνέπεια &
Υπευθυνότητα

more btn

Sitemap | Copyright © Σωτηρία Ελευθερίου 2019 - 2024

Newsletter

Λάβετε συχνές ενημερώσεις με τη φορολογική επικαιρότητα από τον κόμβο μας

Google+